fbpx

Värmepumpar

Värmepump – Ett ekonomiskt smart val och bra för miljön

Att installera en värmepump är att investera i framtiden. En värmepump har låg miljöpåverkan och gör det möjligt för dig att sänka dina driftkostnader och effektivisera energiförbrukningen.

Låt oss berätta mer om varför en värmepump är en bra investering och hur vi kan hjälpa dig.

Olika värmepumpar utefter olika förutsättningar

En värmepump utvinner energi från naturen. Beroende på miljön runt fastigheten lämpar sig olika värmepumpar olika bra. Kort beskrivet kan man säga att den – tillsammans med kompressor och rätt köldmedium – transporterar värme från en plats till en annan. 

Nedan följer olika alternativ av värmepumpar:

Vi säljer, installerar och servar värmepumpar från i princip alla märken

Att värmen i hemmet fungerar problemfritt är viktigt för vårt välbefinnande. På Jämtlands Kyl & Värmecenter ligger det i vårt uppdrag att hjälpa dig med den bästa lösningen.

Vi jobbar med marknadsledande aktörer som alla erbjuder högkvalitativa värmepumpar att lita på i det hårda klimat som Jämtland kan bjuda på. Har du redan en värmepump som är i behov av service kan vi naturligtvis hjälpa dig. Vi servar i princip alla märken.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om våra värmepumpar och vad vi kan göra för dig? Ta då kontakt med oss, så hjälper vi dig hitta det alternativ som passar dina behov och förutsättningar bäst. Oberoende av om energin till pumpen hämtas från luften, marken eller närliggande vattendrag.

070-231 44 36
Storskaligt eller småskaligt så har vi lösningarna för dina behov

Kom i kontakt med oss

Du kontaktar oss

Kontakta oss med ditt ärende via e-post eller telefon.

Vi återkopplar och bokar ett möte

Vi kommer tillsammans överens om en tid för ett möte där tittar närmare på vad du behöver hjälp med.

Vi gör ett platsbesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring 070-231 44 36 eller maila info@jkvc.se