Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "jkvc.se.mysql.service.one.com" in /customers/0/9/0/jkvc.se/httpd.www/wp-includes/wp-db.php on line 1653 Restaurang och storkök - Jämtlands Kyl- & Värmecenter

Restaurang och storkök

Vi hjälper dig att hålla rätt temperatur i restaurang och storkök

Driver du en restaurang eller ett storkök? Då vet du förmodligen hur viktig temperaturen i de olika utrymmena som finns är.

I dessa miljöer förvaras och tillagas ofta stora mängder mat och då är det viktigt att frysar, ugnar och övriga utrymmen för förvaring och tillredning håller rätt temperatur. 

Är temperaturen inte rätt kan det medföra ökade driftkostnader, samt en växlande temperaturcykel, som kan bidra till ojämna förhållanden oberoende av vilken verksamhet det handlar om. Bättre temperaturkvalitet innebär också en ökad livsmedelssäkerhet för matvarorna, bättre råvarukvalitet och minskat svinn.

Vi ser till att rätt värden hålls

Det är A och O att temperaturen är rätt i dessa utrymmen för att din verksamhet ska kunna fungera så optimalt som möjligt.

På Jämtlands Kyl & Värmecenter ser vi till att du har de rätta värdena i kylarna och frysarna. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer som alla erbjuder breda sortiment och ledande teknik. 

Kontakta oss och berätta mer om dina behov. Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar dina förutsättningar bäst.

070-231 44 36
Storskaligt eller småskaligt så har vi lösningarna för dina behov

Kom i kontakt med oss

Du kontaktar oss

Kontakta oss med ditt ärende via e-post eller telefon.

Vi återkopplar och bokar ett möte

Vi kommer tillsammans överens om en tid för ett möte där tittar närmare på vad du behöver hjälp med.

Vi gör ett platsbesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring 070-231 44 36 eller maila info@jkvc.se