fbpx

Processindustri & Industri

Vi förstår processindustri och de krav som finns

Vår långa erfarenhet och kompetens gör att vi förstår processindustri, automatiserad tillverkning och de utmaningar som finns gällande miljö och säkerhet. För att du ska kunna hantera dina industriprocesser noggrant krävs rätt förhållanden. 

Vi kan hjälpa dig att skapa dem och ser till att klimatet blir korrekt – i processerna, i fabrikshallarna och på kontoren. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga service, optimala lösningar och att ha hög flexibilitet.

Minimera risken för plötsliga driftstopp med serviceavtal

Ett plötsligt driftsstopp kan orsaka stor ekonomisk skada. Därför erbjuder vi serviceavtal för att minimera den risken, oberoende av om det gäller service av en värmepump eller kylanläggning.

Ta hjälp av oss på Jämtlands Kyl & Värmecenter. Vi erbjuder kunniga och självständiga servicetekniker som genom regelbunden skötsel och tillsyn kan hjälpa till att minska dina löpande driftkostnader och samtidigt öka driftsäkerheten. 

Vi ser till att temperatur, kyla och ventilation på din industri blir rätt. 

070-231 44 36
Storskaligt eller småskaligt så har vi lösningarna för dina behov

Kom i kontakt med oss

Du kontaktar oss

Kontakta oss med ditt ärende via e-post eller telefon.

Vi återkopplar och bokar ett möte

Vi kommer tillsammans överens om en tid för ett möte där tittar närmare på vad du behöver hjälp med.

Vi gör ett platsbesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring 070-231 44 36 eller maila info@jkvc.se