fbpx

Om oss

På Jämtlands Kyl & Värmecenter har vi specialiserat oss på området kyl- och värmeanläggningar med komfortkyla, värmepumpar, butikskyla, industrikyla, energi och värmelösningar.

Vi erbjuder service, installation och årliga kontroller. Oberoende av hur dina behov ser ut, så kan vi hjälpa dig med såväl småskaligt som storskaliga lösningarna. 

4 skäl att anlita oss

Ta hjälp av en certifierad och ackrediterad aktör

En viktig del i vårt arbete är att vara lyhörda i vår bransch. Av den anledningen är det självklart för oss att vara certifierade, ackrediterade och utbildade inom det vi gör och erbjuder dig som kund, samt samarbeta med marknadsledande leverantörer och vara medlemmar i våra branschföreningar. 

För oss är det viktigt att ditt val av oss ska kännas tryggt ur alla aspekter. Som ett certifierat företag innebär det att vi fortlöpande genomgår utbildningar och kompetensbedömning för att kunna möta de högt ställda lagar, krav och förordningar som branschen ställer gällande er anläggning. 

Med högt ställda kvalitets- och kompetenskrav inom företaget kan vi erbjuda en kvalitetssäker anläggning och trygghet för dig som kund.
Varmt välkommen till oss på Jämtlands Kyl & Värmecenter!

070-231 44 36
Storskaligt eller småskaligt så har vi lösningarna för dina behov

Kom i kontakt med oss

Du kontaktar oss

Kontakta oss med ditt ärende via e-post eller telefon.

Vi återkopplar och bokar ett möte

Vi kommer tillsammans överens om en tid för ett möte där tittar närmare på vad du behöver hjälp med.

Vi gör ett platsbesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring 070-231 44 36 eller maila info@jkvc.se