fbpx

Livsmedelskyla

Vi hjälper dig att skapa rätt livsmedelskyla 

Vi har lång erfarenhet när det kommer till att skapa rätt klimat och temperatur till restauranger, storkök och butiker som hanterar olika typer av livsmedel.

Är temperaturen inte rätt kan det snabbt medföra ökade driftkostnader och en växlande temperaturcykel som kan bidra till ojämna förhållanden. 

Energismart och ökad livsmedelssäkerhet

Ofta stöter vi på kylinstallationer som slukar onödigt mycket energi. Smarta lösnignar för både personal och kunder drar ofta mycket energi helt i onödan, när de egentligen inte behöver göra det. 

En stabilare miljö ger bättre temperaturkvalitet i matvarorna vilket i sin tur innebär ökad livsmedelssäkerhet, bättre råvarukvalitet och minskat svinn samtidigt som dina kunder förmodligen blir återkommer.

Vi hjälper dig

Vi erbjuder service och installation av kylar och frysar där det är viktigt att livsmedelskylan är jämn. På Jämtlands Kyl & Värmecenter tar vi ett helhetsgrepp om dina kyl- och frysanläggningar och ser till att de fungerar felfritt och är miljöklassade.

Med oss kan du lita på att din livsmedelskyla är ekonomisk, miljöanpassad och hållbar.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Ta då kontakt med oss, så berättar vi mer.

070-231 44 36
Storskaligt eller småskaligt så har vi lösningarna för dina behov

Kom i kontakt med oss

Du kontaktar oss

Kontakta oss med ditt ärende via e-post eller telefon.

Vi återkopplar och bokar ett möte

Vi kommer tillsammans överens om en tid för ett möte där tittar närmare på vad du behöver hjälp med.

Vi gör ett platsbesök

Efter överenskommelse kommer gör vi ett besök för att bilda en uppfattning om vad ärendet gäller mer exakt och vilka förutsättningar som finns för att därefter lämna en rättvis offert.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring 070-231 44 36 eller maila info@jkvc.se